Home
Accomodatie
Locatie
Activiteiten
Gallery
Contact
Links
 
  Locatie

Ski-resort Donovaly bevindt zich in het hart van Slowakije, tussen het lage Tatragebergte en het hoge Fatragebergte, tussen Banská Bystrica en Rožomberok. Het biedt een zeer uitgebreide keuze aan activiteiten en uitstekende klantvriendelijkheid, zowel in de zomer als in de winter. Donovaly is één van de populairste vakantiebestemmingen in Slowakije, niet alleen voor buitenlanders maar ook voor de Slowaken zelf.

Bereikbaarheid van Donovaly
Met de auto:
Het resort bevindt zich aan de hoofdweg E77, die loopt van Hongarije via Slowakije naar Polen: Boedapest - Banska Bystrica - Rozumberok - Krakow. De route is duidelijk aangegeven.

  • Bratislava – Donovaly (250 km )
  • Vieden – Donovaly (350 km)
  • Budapešt – Donovaly (200 km )
  • Krakow – Donovaly (450 km )

Met het vliegtuig:
Het vliegveld van Sliac bevindt zich op een afstand van slechts 40 km van Donovaly. Er is een rechtstreekse verbinding tussen Praag en Sliac. Het vliegveld van Bratislava ligt op 240 km afstand. Vanuit Bratislava kunt u met de bus of trein naar Donovaly. Meer informatie kunt u vinden op www.cp.sk.

Met de bus:
Er is een busdienst naar Donovaly vanuit de steden Banská Bystrica, Ružomberok en Liptovská Mikuláš. Deze steden zijn te bereiken met de trein of bus. Meer informatie kunt u vinden op www.cp.sk.