Home
Accomodatie
Locatie
Activiteiten
Gallery
Contact
Links
 
 

Donovaly
Het appartement bevindt zich in Donovaly, het skigebied in het hart van Slowakije, tussen het lage Tatragebergte en het hoge Fatragebergte, tussen Banská Bystrica en Rožomberok. Donovaly ligt ongeveer 25 km van Banska Bystrica, 240 km van Bratislava en slechts 200 km van Boedapest.

Er is van alles te beleven zowel in de zomer als in de winter en de service naar de gasten is uitstekend. Donovaly is één van de meest populaire vakantiebestemmingen van Slowakije voor zowel binnenlandse als buitenlandse vakantiegangers.

Accommodatie
Het appartement bevindt zich in Šafran, een nieuw en luxueus appartementencomplex met veel voorzieningen zoals overdekt zwembad, sauna, fitness, restaurant en bar. In het complex is ook een lift aanwezig. Het appartement is geschikt voor families met kinderen. In het appartement zelf mag niet worden gerookt. Het appartement heeft een eigen overdekte parkeerplaats en een berging voor ski's en fietsen. Het is minder dan een minuut lopen verwijderd van de dichtstbijzijnde skipiste.

Gratis bus naar kuuroord Besenova!
Elke zaterdag gedurende het winterseizoen kunt u gratis de bus nemen naar het kuuroord Besenova. De bus vertrekt vanaf de centrale parkeerplaats om 17.00u en arriveert bij Besenova om 17.50u. Om 21.00u vertrekt de bus weer richting Donovaly en arriveert op de centrale parkeerplaats om 21.50u. Meer informatie over Besenova kunt u vinden op www.besenova.com (Slowaakse en Engelse versie).